Produse copii Produse copii
0 produse in cos | Utilizator neinregistrat
produse copii produse copii
» Cauta produse
» Produse pentru copii
Carucioare
Igiena/ingrijire
  Cantare
  Olite
  Perii
Mamici
Masa
  Bavete
  Boluri
  Cani
  Scaune
  Suzete
  Tetine
Odihna
  Perne
  Saltele
  Sertare
Recreere/activitati
  Jocuri
  Jucarii
  Leagane
  Tarcuri
Siguranta/supraveghere
Transport
  Genti
» Producatori
Ajutor
1. Ce este Suzeta.ro ?

Suzeta.ro este un magazin on-line de produse pentru copii cu livrare la domiciliu. 

 

 

2. Cine poate cumpara? 

 

Poate cumpara orice persoana – fizica sau juridica – care este Clientul Suzeta.ro. Pentru a deveni Client, nu este obligatoriu sa va creati cont pe site-ul nostru.

 

 

 

3. Cum pot crea un cont? 

 

Completand formularul de inscriere cu date valide dupa ce ati citit cu atentie sectiunea "Termeni si conditii" si v-ati dat acordul la cele enuntate. Accesarea formularului de inscriere se face apasand butonul “cont nou” din header sau click direct pe link-ul http://www.suzeta.ro/register. Datele obtinute de la fiecare client vor fi verificate din punct de vedere al veridicitatii si al functionalitatii, in concordanta cu cerintele magazinului. In cazul in care se constata informatii eronate, contul creat va fi sters.

 

 

 

4. Unde se livreaza? 

 

In toata Romania.

 

 

 

5. Cand anume se poate comanda? 

 

Puteti comanda 24 de ore din 24. Veti fi contactat telefonic de catre unul din operatorii nostrii pentru confirmarea comenzii in timpul orelor de program. Comanda devine valabila doar dupa momentul confirmarii telefonice.

 

 

 

6. Cand se livreaza produsele comandate? 

 

- In Bucuresti - in maxim 36 de ore;
- In tara - 3-4 zile lucratoare.

Livrarea coletelor se efectueaza prin FAN COURIER EXPRESS.

7. Cat ma costa comanda si cum se achita contravaloarea acesteia?
 
      

 

Plata se efectueaza cash in momentul receptionarii livrarii, pe baza de factura si chitanta. Factura va cuprinde valoarea totala a produselor comandate si  eventuala taxa de transport. Preturile produselor afisate pe site contin TVA. Valoarea totala a produselor comandate este afisat permanent la "COSUL DE CUMPARATURI", la aceasta adaugandu-se valoarea transportului.

8. Exista taxa de livrare?

 

Da, pentru o comanda ce depaseste 50 LEI, cu livrare in Bucuresti, taxa fiind de 5 lei.
Da, pentru o comanda cu livrare pe teritoriul Romaniei (exclusiv Bucuresti).
Taxa de livrare se stabileste in functie de greutatea si volumul coletului, taxa minima de livrare fiind de 19 lei, cu t.v.a. inclus.

 

 

9. Cum incep comanda? 

 

Dupa ce o persoana si-a creat un cont, devine Client al Suzeta.ro. Pentru a putea incepe comanda, Clientul  trebuie sa se identifice ( se introduce username-ul si parola, apoi se apasa butonul “login”). Daca cineva si-a uitat parola, o poate recupera prin click pe textul “am uitat parola” de sub butonul “login”.

10. Cum gasesc produsele de care am nevoie?

 

 

Dupa ce Clientul s-a identificat pe site (login) poate incepe comanda. Produsele pe care clientul vrea sa le cumpere trebuiesc introduse “in cos”.Toate produsele sunt grupate in categorii si subcategorii ce sunt in permanenta afisate in partea din stanga a ecranului, putand fi accesate printr-un simplu click. Daca nu gasiti un produs folositi functia "CAUTA”,  afisata in permanenta in partea stanga sus al ecranului, sub sigla noastra. Pentru a folosi aceasta functie, introduceti denumirea produsului pe care il cautati si apasati butonul  "CAUTA" ! Vor aparea produsele care contin in denumirea lor cuvantul cautat de Dvs.

 

 

 

11. Cum adaug produse in cos? 

 

Dupa gasirea produsului dorit dati click pe butonul "Adauga in cos" apoi adaugati numarul de bucati pe care il doriti din acel produs. Pe urma apasati butonul "REACTUALIZEAZA". Urmatorul pas este sa va alegeti iar din stanga o categorie de produse si sa va alegeti urmatorul produs repetand pasii de mai sus !

 

 

 

12. Cum scot produse in cos?
 

 

Daca doriti sa scoateti un produs deja ales puteti alege optiunea (“STERGE PRODUS") si acesta va fi scos automat din cosul dvs.

 

 

 

13. Cum vad continutul cosului cu produsele deja cumparate? 

 

In permanenta in partea dreapta a ecranului este afisat sumar continutul cosului Dvs. De aici puteti mari sau micsora cantitatea dorita dintr-un produs, apasand "mergi la cosul de cumparaturi"

 

14. Pot renunta la o comanda dupa confirmarea telefonica?

 

Nu ! Odata cu confimarea telefonica nu se mai poate renunta la comanda.
Orice litigiu legat de neplata comenzii confirmate se va rezolva pe cale amiabila sau in instanta .

Viziteaza magazinul Suzeta.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii